Mei 2022 Leon uit Rotterdam
Eigenlijk kan ik alleen maar bekrachtigen wat er in eerdere referenties uitgebreid is beschreven. Valdo is inderdaad vriendelijk, gezellig, betrouwbaar en gedreven. Hij werkt schoon en netjes en is bovenal een vakman die het werk met passie en liefde doet.Valdo is een mooi mens, we werden zeer blij van hem en het eindresultaat.Goede referenties zijn fijn, maar met eigen ogen beoordelen is nog fijner. Als iemand serieus geïnteresseerd is in het werk van Valdo kan hij of zij via hem een afspraak maken om ons huis te bekijken.

29-10-16 | Mevr. Kh., Bergschenhoek
Beetje lang geleden maar dit is een superrr vakman. Na 2 jaar geniet io nog steeds van mijn witte hoogglans muren en wit geverfde muren!

December 2015 – januari 2016 | dhr. A.J. uit Zaltbommel
Wij hebben met Jakin samengewerkt tijdens de bouw van ons nieuwe huis in Zaltbommel. Jakin heeft voor ons zowel binnen als buiten alles geschilderd.We zijn zeer tevreden over het team van Jakin. Ze zijn flexibel, makkelijk in de communicatie en werken hard door.Waar nodig kunnen ze ook een extra man inzetten, dat is prettig. Daarnaast werken ze netjes en staan ze open voor feedback, bijvoorbeeld toen wij vondendat iets nog een keer moest ging dit zonder problemen.Al met al zeer prettig samenwerken en een aanrader.

Binnen- en buitenwerk November 2014
Opnieuw onder de indruk van de kwaliteit van Valdo. De afgelopen twee weken is hij binnen met schilder en behangwerk aan de slag geweest en buiten heeft hij het volledige schilderwerk aangepakt. Exact conform planning en budget en een schitterend resultaat. Dank en tot de volgende keer! Groet, dhr. Jop

Binnenwerk Oktober 2014
Nogmaals bedankt voor de perfect uitgevoerde schilderwerkzaamheden bij mij thuis gedurende 3 dagen. Alles is naar voile tevredenheid uitgevoerd en daarbij was het nog gezellig ook. lk zal je zeker aanbevelen bij familie, kennissen en collega’s. Leonie.

Buitenschilderwerk 03-10-2014
Bedankt voor het schilderwerk dat je aan onze woning hebt verricht Valdo! Je hebt heel goed werk geleverd, de deuren en kozijnen zien er werkelijk prachtig uit. Je hebt ons heel blij gemaakt. Ik kan jou zeker aanbevelen aan anderen en zal dat ook doen. Hartelijke groet, Sandra

Buitenkant huis schilderen 27-10-13 | Dhr. FikkertErg vriendelijke man. Werkt erg netjes en neemt de tijd om het werk goed te doen. Houd zich prima aan de afspraak. Ben zeer tevreden.

Buitenschilderwerk in Zoetermeer 01-10-13 | J.M. uit ZoetermeerValdo heeft zijn werk uitstekend gedaan. De vier buitendeuren zijn prachtig geschilderd. Hij doet zijn werk secuur, netjes en niet gehaast. Wij zijn zeer tevreden over zijn schilderkunsten en zullen hem bij een volgende klus zeker weer in dienst nemen. Valdo is qua schilderwerk echt een aanrader!

Buitenschilderen (deuren en kozijnen)19-08-13 | N. uit Zoetermeer Valdo heeft alle kozijnen en deuren erg kundig geschilderd en alleen top materiaal gebruikt. Zeker een aanrader!

Schilderwerk badkamer, wc en slaapkamer 02-08-13Valdo heeft de opdracht naar volle tevredenheid en binnen budget uitgevoerd. Deuren, kozijnen en radiatoren zijn netjes geschilderd, en hij heeft als extraatje ook de naden langs de deuren keurig gekit. Alles ziet er weer prima uit!

Buitenkant woning schilderen 03-07-13 | N.O. uit Capelle aan den ijsselDe klus had nogal haast. omdat er op sommige plekken houtrot was ontstaan. Valdo was zo flexibel om direct de volgende week tijd te maken om dit op te lossen. Het werk ziet er keurig uit en is vrijwel binnen de planning uitgevoerd, slechts 1 dag vertraging wegens slecht weer maar daar kon uiteraard niemand wat aan doen. Valdo heeft zeer netjes gewerkt en is zelf zeer kritisch op zijn werk en bovendien prettig in de omgang. Ons huis ziet er weer uit om door een ringetje te halen!

Compleet binnenschilderwerk tussenwoning 24-09-12We hebben ons huis van binnen compleet laten spuiten en schilderen door Valdo. We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg blij zijn met het resultaat! Valdo is bij ons langs geweest en heeft een goede inschatting gemaakt van het werk, zodat we vooraf ook wisten waar we aan toe waren. Hij werkt met goede materialen en is erg prettig in de omgang. Mvg Paul

Hout werk binnenschilderen 08-05-12Valdo, de schilder van Jakin Schilders en onderhoudsbedrijf heeft perfect werk geleverd. Hij kwam op tijd, gaf een zeer goede offerte, heeft gewerkt met kwaliteitsverf, was netjes op tijd en heeft de opdracht op mijn verzoek nog eerder uitgevoerd. De afwerking is fantastisch gedaan, ieder scheurtje en naadje is tot in perfectie weg gewerkt en hij heeft zelfs nog meer gedaan dan officieel in de prijs was opgenomen, zonder daar extra voor te rekenen.

Schilder en timmerwerk 30-03-12 | Mevr. , Krimpen aan den ijsselPrima betrouwbare en aardige vakman.Heeft goed werk afgeleverd.Ben zeer tevreden en kan hem zeker aanbevelen.

Muren latexen 18-03-12 | Mevr. K., AlblasserdamValdo is een zeer professionele schilder. Hij heeft echt vakwerk geleverd. Hij is prettig in de omgang en heel perfect. Hij gaat pas naar huis als de klant tevreden is. Een aanrader!!

Binnenschilderwerk 28-02-12 | Dhr., RotterdamZeer professioneel, klantvriendelijk en schitterende kwaliteit. Binnen gestelde deadlines en budget en bereid om net een stap verder te kijken voor een optimaal resultaat. Klasse werk!

Verven/Spuiten nieuwe woning 23-02-12 | Mevr. T., RotterdamHeel mooi afgewerkt mijn woonkamer slaapkamer en de gang spierwit gespoten+ het houtwerk en de deuren. Een aanrader! Alle ruimtes en het plafond. Snel en vakkundig voor een goede prijs.