Referenties

 

 

 

December 2015 – januari 2016 | dhr. A.J. uit Zaltbommel
Wij hebben met Jakin samengewerkt tijdens de bouw van ons nieuwe huis in Zaltbommel. Jakin heeft voor ons zowel binnen als buiten alles geschilderd.
We zijn zeer tevreden over het team van Jakin. Ze zijn flexibel, makkelijk in de communicatie en werken hard door.
Waar nodig kunnen ze ook een extra man inzetten, dat is prettig. Daarnaast werken ze netjes en staan ze open voor feedback, bijvoorbeeld toen wij vonden
dat iets nog een keer moest ging dit zonder problemen.
Al met al zeer prettig samenwerken en een aanrader.

29-10-16 | Mevr. Kh., Bergschenhoek
Beetje lang geleden maar dit is een superrr vakman. Na 2 jaar geniet io nog steeds van mijn witte hoogglans muren en wit geverfde muren!

Binnen- en buitenwerk November 2014
Opnieuw onder de indruk van de kwaliteit van Valdo. De afgelopen twee weken is hij binnen met schilder en behangwerk aan de slag geweest en buiten heeft hij het volledige schilderwerk aangepakt. Exact conform planning en budget en een schitterend resultaat. Dank en tot de volgende keer! Groet, dhr. Jop

Binnenwerk Oktober 2014
Nogmaals bedankt voor de perfect uitgevoerde schilderwerkzaamheden bij mij thuis gedurende 3 dagen. Alles is naar voile tevredenheid uitgevoerd en daarbij was het nog gezellig ook. lk zal je zeker aanbevelen bij familie, kennissen en collega’s. Leonie.

Buitenschilderwerk 03-10-2014
Bedankt voor het schilderwerk dat je aan onze woning hebt verricht Valdo! Je hebt heel goed werk geleverd, de deuren en kozijnen zien er werkelijk prachtig uit. Je hebt ons heel blij gemaakt. Ik kan jou zeker aanbevelen aan anderen en zal dat ook doen. Hartelijke groet, Sandra

 

Referentie’s via Werkspot

Buitenkant huis schilderen27-10-13 | Dhr. Fikkert
Erg vriendelijke man. Werkt erg netjes en neemt de tijd om het werk goed te doen. Houd zich prima aan de afspraak. Ben zeer tevreden.

Buitenschilderwerk in Zoetermeer01-10-13 | J.M. uit Zoetermeer
Valdo heeft zijn werk uitstekend gedaan. De vier buitendeuren zijn prachtig geschilderd. Hij doet zijn werk secuur, netjes en niet gehaast. Wij zijn zeer tevreden over zijn schilderkunsten en zullen hem bij een volgende klus zeker weer in dienst nemen. Valdo is qua schilderwerk echt een aanrader!

Wij willen onze huis van buiten laten schilderen (deuren en kozijnen)19-08-13 | N. uit Zoetermeer
Valdo heeft alle kozijnen en deuren erg kundig geschilderd en alleen top materiaal gebruikt. Zeker een aanrader!

Schilderwerk badkamer, wc en slaapkamer02-08-13
Valdo heeft de opdracht naar volle tevredenheid en binnen budget uitgevoerd. Deuren, kozijnen en radiatoren zijn netjes geschilderd, en hij heeft als extraatje ook de naden langs de deuren keurig gekit. Alles ziet er weer prima uit!

buitenkant woning schilderen03-07-13 | N.O. uit Capelle aan den ijssel
De klus had nogal haast. omdat er op sommige plekken houtrot was ontstaan. Valdo was zo flexibel om direct de volgende week tijd te maken om dit op te lossen. Het werk ziet er keurig uit en is vrijwel binnen de planning uitgevoerd, slechts 1 dag vertraging wegens slecht weer maar daar kon uiteraard niemand wat aan doen. Valdo heeft zeer netjes gewerkt en is zelf zeer kritisch op zijn werk en bovendien prettig in de omgang. Ons huis ziet er weer uit om door een ringetje te halen!

Compleet binnenschilderwerk tussenwoning24-09-12
We hebben ons huis van binnen compleet laten spuiten en schilderen door Valdo. We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg blij zijn met het resultaat! Valdo is bij ons langs geweest en heeft een goede inschatting gemaakt van het werk, zodat we vooraf ook wisten waar we aan toe waren. Hij werkt met goede materialen en is erg prettig in de omgang. Mvg Paul

Hout werk binnenschilderen08-05-12
Valdo, de schilder van Jakin Schilders en onderhoudsbedrijf heeft perfect werk geleverd. Hij kwam op tijd, gaf een zeer goede offerte, heeft gewerkt met kwaliteitsverf, was netjes op tijd en heeft de opdracht op mijn verzoek nog eerder uitgevoerd. De afwerking is fantastisch gedaan, ieder scheurtje en naadje is tot in perfectie weg gewerkt en hij heeft zelfs nog meer gedaan dan officieel in de prijs was opgenomen, zonder daar extra voor te rekenen.

schilder en timmerwerk30-03-12 | Mevr. , Krimpen aan den ijssel
Prima betrouwbare en aardige vakman.Heeft goed werk afgeleverd.Ben zeer tevreden en kan hem zeker aanbevelen.

Muren latexen18-03-12 | Mevr. K., Alblasserdam
Valdo is een zeer professionele schilder. Hij heeft echt vakwerk geleverd. Hij is prettig in de omgang en heel perfect. Hij gaat pas naar huis als de klant tevreden is. Een aanrader!!

Binnenschilderwerk28-02-12 | Dhr., Rotterdam
Zeer professioneel, klantvriendelijk en schitterende kwaliteit. Binnen gestelde deadlines en budget en bereid om net een stap verder te kijken voor een optimaal resultaat. Klasse werk!

Verven/Spuiten nieuwe woning23-02-12 | Mevr. T., Rotterdam
Heel mooi afgewerkt mijn woonkamer slaapkamer en de gang spierwit gespoten+ het houtwerk en de deuren. Een aanrader! Alle ruimtes en het plafond. Snel en vakkundig voor een goede prijs.

H.K.,Papendrecht Geplaatst op 10-10-2012
Hallo Valdo, Ik wil jouw, en Ed natuurlijk ook, bedanken voor het goede schilderwerk wat je hebt afgeleverd aan mijn huis. Het is geheel naar tevredenheid gedaan. Ik zou je zeker aanbevelen bij anderen. Je bent ook een aangenaam persoon in de omgang. Tot ziens en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Henk

M.J. Geplaatst op 24-08-2012
We hebben op drie locaties fotobehang laten plaatsen. Het resultaat is super! Het zit er superstrak op, keurig werk.

W&E, Den Haag Geplaatst op 26-08-2012
Ons huis en vrij staande garage is door Valdo is zijn geheel aan de buitenkant geschilderd. Dit alles volgens afspraak en naar volle tevredenheid. Valdo is prettig in omgang en vakbekwaam, werkt zeer netjes en precies en doet wat hij beloofd heeft en zelfs nog meer. Deze schilder is een echte aanrader. Valdo in de toekomst zullen we zeker een beroep op je doen.

Capelle aan den IJssel Geplaatst op 14-08-2012
Valdo heeft voor een mooi strak plafond gezorgd (stucwerk) en voor een mooi behangen kamer. Er is daarbij netjes gewerkt (vloerbedekking goed afgedekt). De prijs/kwaliteitverhouding was dik in orde. Ook een aantal kleine puntjes die niet direct 100% waren, zijn snel en goed opgelost. Ik ben er blij mee. September a.s. start Jakin schilders- en onderhoudsbedrijf aan een tweede opdracht.

G.Z. te Zuidland Geplaatst op 13-07-2012
Wij hebben ons huis geheel laten behangen met glasvliesbehang en in kleur laten sauzen. Daarnaast is al het houtwerk binnen en buiten geschilderd.Al met al erg veel werk ( +/- 270 m2 behangwerk ), maar wat is het mooi geworden! Ook het houtwerk is strak in de verf gezet. We zijn er erg tevreden over. Ook als er iets extra’s werd gevraagd was het geen probleem. Dus dat extra stapje willen doen om het perfect te krijgen, heeft indruk gemaakt. Valdo ( en je collega’s ) het ga jullie goed en wellicht tot ziens!

Geplaatst door S. op 17 mei ’12
Gister is “Jakin” bij ons thuis geweest om twee ingewikkelde foto behang patronen (welke ik zelf had gefotografeerd) te plakken. Na een uurtje voorbewerken zaten de eerste twee banen al op de muur en mocht ik komen kijken, het resultaat was geweldig! Hij is al met al een dagje bij ons bezig geweest en het resultaat mag er absoluut wezen. Een idee in je hoofd is een ding maar de uitwerking moet natuurlijk ook goed zijn. Het resultaat is ons zo bevallen dat we hem in Augustus nog eens gaan bellen voor een grotere klus. “Jakin” Is precies en gezellig, aanradertje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dhr. J.P.V.Geplaatst op 28-02-2012
Binnenschilderwerk
Zeer professioneel, klantvriendelijk en schitterende kwaliteit. Binnen gestelde deadlines en budget en bereid om net een stap verder te kijken voor een optimaal resultaat. Klasse werk!

Mevrouw T., Rotterdam Geplaatst op 23-02-2012
Verven/Spuiten nieuwe woning
Heel mooi afgewerkt mijn woonkamer slaapkamer en de gang spierwit gespoten+ het houtwerk en de deuren. Een aanrader! Alle ruimtes en het plafond. Snel en vakkundig voor een goede prijs.

brown_labbyGeplaatst op 25-01-2012
Behangen in Brabant Valdo heeft in onze nieuwbouw woning alle kamers (+/- 250m2) behangen. Valdo heeft superwerk geleverd. Tevens is Valdo een fijne man, zeer professioneel, vriendelijk en betrouwbaar. Wij raden hem iedereen aan die mooi vakwerk geleverd wilt krijgen! Valdo ga zo door en als we weer een klus hebben, ben jij degene die we bellen.

Y.L. Geplaatst op 14-01-2012
Verfklus in Zoetermeer. Valdo heeft bij ons de voorkant van het huis geschilderd: de voordeur, de luifel, tuindeur, een binnendeur. Dat heeft ie heel vlot gedaan, binnen drie dagen was de klus geklaard. Hij heeft eerst de oude verflaag afgehaald, met grondverf bewerkt en daarna een nieuwe verflak aangebracht. Valdo heeft kwaliteit geleverd en vlotte service. Niks te klagen erover. Hele goeie vakschilder. Wij raden hem absoluut aan.

Natasja  2012/01/13
Schilderwerk binnen/buiten, behang in Capelle a/d IJssel. Valdo heeft bij ons eerst de gehele buitenkant geschilderd, inclusief de deuren. Hij heeft dit zeer vakkundig en snel gedaan. Helaas zat het weer wat tegen waardoor de voordeur in eerste instantie wat blaasjes kreeg. Mij stoorde dit eigenlijk nog niet eens zo erg, maar Valdo staat voor kwaliteit en heeft de deur zonder extra kosten te rekenen nogmaals helemaal opnieuw geverfd en alles ziet er fantastisch uit. Ook het plafond in de woonkamer heeft hij toen gewit. Het ziet er strak uit en, minstens zo belangrijk, hij heeft zeer netjes gewerkt

Na deze klus heeft hij ook nog een kamer behangen voor ons met 2 verschillende soorten behang. Dit vergde wat puzzelwerk om de 2 dessins op de mooiste manier uit te laten komen, maar ook dit is schitterend geworden. We zijn dus zeer blij met alles wat Valdo voor ons heeft gedaan en zouden hem een volgende keer zeker weer inschakelen.met vriendelijke groet,

Markus en Fiona   2011/10/24 19:36:30
Valdo heeft absoluut topwerk afgeleverd! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Na de oude verflaag van de buitenkant van onze woning volledig te hebben verwijderd, heeft Valdo twee keer gegrond en twee keer gelakt. Ook de dakkapel is ontdaan van de oude verflaag, is opnieuw geschilderd en ziet er weer uit als nieuw. Het was altijd prettig werken met Valdo! Wij kunnen hem iedereen aanbevelen. Valdo, het allerbeste toegewenst!

Tonny en Mathieu    2011/08/13 16:59:05
Hallo Valdo, wij zijn blij met jou geleverde schilderwerk. Helaas was de regen regelmatig spelbreker, zodat je niet binnen je zelf gestelde 5 werkdagen je karwei kon klaren.Je humeur leed er niet onder. Nogmaals dank en het ga je goed!

P.v.d.B.   2011/03/13 16:57:31
via internet zijn wij op de site van Valdo terecht gekomen om een fotobehang te plakken, de ervaring was zeer positief te noemen. Valdo is en werkt correct en is betrouwbaar, fijn om met iemand als Valdo te werken. Valdo, het ga je goed.

D.P.W.   2011/01/07 16:23:04
Ik ben helemaal blij met zijn werken ! petje af do ! God bless you and sandra !

Een kleine aantal van onze zakelijke klanten zijn:

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten