Bij Jakin schilders & onderhoudsbedrijf verzorgen wij zowel binnen- als buitenschilderwerk. Voor beide geldt dat wij de ontwikkelingen op de voet volgen, wat resulteert in het gebruik van goede en professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat.

Binnenschilderwerk

Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven.  Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen.

Buitenschilderwerk

Door onze ervaringen op het gebied van buitenschilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van een nieuwe “jas” in een kleur die u wenst en passend bij de sfeer van de woning/bedrijfspand en de omgeving. Ook hier werken we met professionele materialen. Mochten wij tijdens het schilderen van uw pand andere problemen zien die u van afstand niet kunt waarnemen, dan brengen wij u hiervan onmiddelijk op de hoogte. Denken hierbij aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk enz. Wij kunnen dan, in overleg met u, zoeken naar een oplossing die bij u past.

Onderhoudsschilder

Al het schilderwerk heeft onderhoud nodig. Het is mogelijk om voor uw woning of bedrijf een onderhoudsschilderplan samen te stellen en af te sluiten. Wij zorgen u ervoor dat uw woning of bedrijf in perfecte staat blijft. Met een onderhoudsschilder bent u dus jarenlang verzekerd van vakwerk.

Behangwerk

Behang bepaalt voor een zeer groot deel de uiteindelijke sfeerbepaling in een woonhuis. Jakin schilders & onderhoudsbedrijf verricht dit sinds de oprichting in alle soorten en mate.

Naast de standaard vinylbehang behoort ook patroonbehang, fotobehang en glasweefsel- en glasvliesbehang tot
de mogelijkheden waarin Jakin schilders- en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd is.

Latexspuiten

Wilt u uw muren afwerken door ze te laten spuiten? Dat kan snel en voordelig in de kleur van uw keuze. Latex spuiten met een airless spuitmachine zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Verfspuiten bespaart tijd en geld ten opzichte van het werken met een verfroller. De afwerking is gladder en strakker; kortom een professioneel gespoten eindresultaat.