Waarom juist nu uw schilderonderhoud aan uw woning/bedrijfspand te laten uitvoeren

1. Uw huis behoudt z’n waarde.
Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren, omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

2. Uw huis milieuvriendelijk onderhouden.
Verf is een chemisch product met zogenaamde ‘vluchtige stoffen’. Stoffen die ‘vervliegen’ nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar… er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen.

3. Meerjarig onderhoud bespaart u kosten.
Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terugkomt, bieden wij u de mogelijkheid een meerjarenonderhoudsafspraak met ons te maken. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamhden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door Jakin schilders & onderhoudsbedrijf. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor uw onderhoud, u veel tijd en kosten.

4. Onderhoud kan het hele jaar.
Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk beïnvloeden door afscherming, speciale materialen, verwarming e.d.
5. Schilderen nog steeds laag BTW-tarief van 6%
Er is niets veranderd aan de regeling dat schilderen, stuken en behangen van woningen ouder dan 2 jaar onder het lage btw-tarief valt.